muse looking for museengine.parseapp.com

Explorer ,
Apr 02, 2018 Apr 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have a site that is very slow and it seems to be looking for a web address that doesn't exist.

It's museengine.parseapp.com

Does anyone know why it's doing this and also where I can delete it/update it so that loading proceeds as it should do?

Thanks

Views

561

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Explorer , Apr 06, 2018 Apr 06, 2018
Hi,No, I'm not using a third party widget, the template is as it was, all I did initially was to change the text and the images.I have fixed the problem now, I have deleted the pre loader from the page and also the widget that makes the images move according to the settings, FX i believe its called.The effects no longer happen (obviously) but all calls to the external site that no longer exist have been removed also, so the site loads much faster which is so much better as people visiting my sit...

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Apr 06, 2018 Apr 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Am not sure what the problem could be. Will ask around.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 06, 2018 Apr 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Just to be sure, are you using any third-party widget on your site?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 06, 2018 Apr 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

No, I'm not using a third party widget, the template is as it was, all I

did initially was to change the text and the images.

I have fixed the problem now, I have deleted the pre loader from the

page and also the widget that makes the images move according to the

settings, FX i believe its called.

The effects no longer happen (obviously) but all calls to the external

site that no longer exist have been removed also, so the site loads much

faster which is so much better as people visiting my site won't get the

wrong idea, think its broken and go away.

The external calls were referencing a js script that was hosted on the

external site.

Regards

Steve Kitchener

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 09, 2018 Apr 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for sharing your solution with us. It should help other users with a similar issue troubleshoot their problem.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 10, 2018 Apr 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I had the same issue, due to a preloader file (loader.js). I uploaded a preloader to the site folder and edited the code after publishing, so it would use this one instead of the one hosted on museengine.parseapp.com. Not the ideal solution but it did the job.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Jul 30, 2018 Jul 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I also had the same problem with that museengine.parseapp.com problem - it was down to this stupid preloader thing: Page Pre-Loader | Adobe Muse Widget | museGrid.com (I'm not sure why I even added it to my site). As soon as I deleted it from my site, then cleared my browsers' caches, my site loaded MUCH faster.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines