Highlighted

Muse: TypeKit Previews not loading

Participant ,
Jan 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In Muse on Win 10. Here's what I get when I click on "Add Web Fonts". I'm on a subscription with all apps except Stock and everything is up to date. The Edge Webfont Tab works fine, but Typekit is not loading. I've stopped and restarted Muse several times, but no difference.


I found an earlier entry in the Forum (2015) which speaks of stopping "CC Libraries" in the Task Manager, but I couldn't find anything of that name.

Anyone?

Below is the window I get when I try to open Typekit.

Capture.JPG

I have no idea why it worked, or how it happened in the first place, but I restarted the PC (which I don't do every day) and the previews are back.

It could be related to an attempt I was making before the problem first appeared to install self-hosted Webfonts for Muse - an attempt that failed - which is the point I went to TypeKit and discovered the previews were gone. Anyway, if this happens to anyone, you should FIRST try restarting the PC, not just Muse.

Views

221

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Muse: TypeKit Previews not loading

Participant ,
Jan 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In Muse on Win 10. Here's what I get when I click on "Add Web Fonts". I'm on a subscription with all apps except Stock and everything is up to date. The Edge Webfont Tab works fine, but Typekit is not loading. I've stopped and restarted Muse several times, but no difference.


I found an earlier entry in the Forum (2015) which speaks of stopping "CC Libraries" in the Task Manager, but I couldn't find anything of that name.

Anyone?

Below is the window I get when I try to open Typekit.

Capture.JPG

I have no idea why it worked, or how it happened in the first place, but I restarted the PC (which I don't do every day) and the previews are back.

It could be related to an attempt I was making before the problem first appeared to install self-hosted Webfonts for Muse - an attempt that failed - which is the point I went to TypeKit and discovered the previews were gone. Anyway, if this happens to anyone, you should FIRST try restarting the PC, not just Muse.

Views

222

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 26, 2018 0
Participant ,
Jan 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have no idea why it worked, or how it happened in the first place, but I restarted the PC (which I don't do every day) and the previews are back.

It could be related to an attempt I was making before the problem first appeared to install self-hosted Webfonts for Muse - an attempt that failed - which is the point I went to TypeKit and discovered the previews were gone. Anyway, if this happens to anyone, you should FIRST try restarting the PC, not just Muse.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 27, 2018 0