Highlighted

Museo Sans font from typekit not shown in FireFox (works fine in Chrome)

Contributor ,
Aug 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello

I am working on a website with Museo sans font, and when I preview it in FF it won't shown the right font.

I tried to eliminate the cause and create a clean new project with just text with the museo font, works fine in Chrome but show Arial in FF, did the same thing with lato and proxima nova and it works fine on both browser

can anyone please explain why

Thanks

Thank you all

Uninstall and clean reinstall, now all works fine, Go figure

Views

532

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Museo Sans font from typekit not shown in FireFox (works fine in Chrome)

Contributor ,
Aug 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello

I am working on a website with Museo sans font, and when I preview it in FF it won't shown the right font.

I tried to eliminate the cause and create a clean new project with just text with the museo font, works fine in Chrome but show Arial in FF, did the same thing with lato and proxima nova and it works fine on both browser

can anyone please explain why

Thanks

Thank you all

Uninstall and clean reinstall, now all works fine, Go figure

Views

533

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 05, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Aug 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

It might be because of security settings in your browser.  Try putting your site online and checking it again.

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 05, 2018 1
Adobe Employee ,
Aug 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi ZivoDesign,

Nancy make a good point. If the fonts are working in one browser and not another, it's usually a browser plugin/extension or specific settings in that browser causing trouble. Usually, it's ad-blockers that are the culprits.

If that doesn't solve it, let me know and we'll take it from there.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 06, 2018 1
Contributor ,
Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi All

Please go to www.zivo.co.il/fftest

I know I wrote I can see proxima nova on FF but now I don't see it too

Can you see it right, please add a screenshot if you can

Thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 09, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 09, 2018 0
Contributor ,
Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so it is probably my FF that is massing it out

any Tips on how to rest FF to its fresh default install settings?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 09, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Ctrl+R usually works for me.

How to clear the Firefox cache | Firefox Help

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 09, 2018 0
Contributor ,
Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I don't think it is cache related I think it's more in the core settings

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 09, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Aug 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You won't know it's not cache related until you clear it. 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 09, 2018 0
Contributor ,
Aug 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you all

Uninstall and clean reinstall, now all works fine, Go figure

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 14, 2018 0