Pb de mise en page avec muse

New Here ,
Dec 28, 2017 Dec 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Bonjour , alors j'ai un gros problème je souhaite créer un site avec muse et mettre une photo sur toute la largeur du site ce qui fonctionne très bien .

J'importe ensuite mon logo de page que je place et quand j'ouvre aperçu le logo ce retrouve mis n'importe comment à un endroit que je n'ai pas souhaité , auriez vous une solution svp ?

Capture d’écran 2017-12-28 à 17.13.32.pngCapture d’écran 2017-12-28 à 17.13.46.png

Views

129

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Dec 28, 2017 Dec 28, 2017
The horizontal menu is set to scale browser-wide and the logos aren‘t pinned to the left/right. So it seems to be at least.If this isn‘t the issue, please share a .muse file with only one page and only the elements, which are visible in your screenshot. Please follow these instructions: https://forums.adobe.com/docs/DOC-8652

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Dec 28, 2017 Dec 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The horizontal menu is set to scale browser-wide and the logos aren‘t pinned to the left/right. So it seems to be at least.

If this isn‘t the issue, please share a .muse file with only one page and only the elements, which are visible in your screenshot. Please follow these instructions: https://forums.adobe.com/docs/DOC-8652

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines