Problems with exported HTML

New Here ,
Sep 03, 2018 Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I have run into problems whenever I try to export a website as an HTML. The problem is that it will show up perfectly on my laptop, but will not even load on other devices. Can anybody help me figure this out?

Thanks in advance!,

Views

186

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 03, 2018 Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

  • Why don’t you use the built in „Publish“ command?
  • We don’t know, which problems you are running into.
  • We don’t know, how you transfer the files to the server.
  • We don’t know the structure of your Muse file.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Sep 03, 2018 Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Did you FTP the entire site to your server's root directory?

What's the URL?

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines