Highlighted

Publishing Problem

Explorer ,
Nov 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Haii...

This error showing when i publish to ftp host(1st image) so i tried to export as html.. but there is also a problem(2nd image)  nothing is exporting in folder... pls help me

image 1

ftp error.JPG

image 2

export error.JPG

Hi jithb,

There might be an issue with your Typekit account.

The first step we can try is signing out and signing back into the Muse and see if that works.

Go to Help > Sign out

Close Muse > restart your system > and relaunch Muse where it shall ask you to sign back in.

Please sign back in and see if that works!

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Views

98

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Publishing Problem

Explorer ,
Nov 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Haii...

This error showing when i publish to ftp host(1st image) so i tried to export as html.. but there is also a problem(2nd image)  nothing is exporting in folder... pls help me

image 1

ftp error.JPG

image 2

export error.JPG

Hi jithb,

There might be an issue with your Typekit account.

The first step we can try is signing out and signing back into the Muse and see if that works.

Go to Help > Sign out

Close Muse > restart your system > and relaunch Muse where it shall ask you to sign back in.

Please sign back in and see if that works!

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Views

99

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 09, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Nov 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

What kind of font did you use? Webfonts, I hope? Where did you have the font from?

Best Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 09, 2017 0
Adobe Employee ,
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Like Uwe said, you are probably using an unsupported fonts. Ensure that all fonts that you used are available on your site or are part of your subscription plan.

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 10, 2017 0
Explorer ,
Nov 10, 2017

Copy link to clipboard

Copied

yes i used typekit font. but now that option is not active , how to bring it back ? i dont knw what hppned..

typekit.JPG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 10, 2017 0
Nov 13, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi jithb,

There might be an issue with your Typekit account.

The first step we can try is signing out and signing back into the Muse and see if that works.

Go to Help > Sign out

Close Muse > restart your system > and relaunch Muse where it shall ask you to sign back in.

Please sign back in and see if that works!

Let us know how it goes.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 13, 2017 2