Highlighted

"Some files on the server may be missing or incorrect"

Explorer ,
Sep 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

  • paprios.com
  • this seems to happen on fresh machines
  • i've deleted then re-uploaded all files via Filezilla
  • i've deleted then re-uploaded all files via Muse
  • i've modified AppPrefs.xml then retried the above steps and the error still appears (key>SuppressMissingFileError</key> <true/>)

i'm kind of at wits' end, and disappointed with Muse

Hi Davidicus,

Apologize for your frustration. While most bugs related to this issue have been tackled in recent versions, there are still scenarios that Muse does not have control over in this situation. If you have any third party widgets or HTML code in your site, I suggest deleting them one by one to see if any of those could be leading to this issue.

I also suggest trying solutions in Some files on the server may be incorrect or missing . For more help, I suggest that you contact Adobe Customer Care Contact Customer Care for further investigation.

Thanks,

Preran

Views

223

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

"Some files on the server may be missing or incorrect"

Explorer ,
Sep 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

  • paprios.com
  • this seems to happen on fresh machines
  • i've deleted then re-uploaded all files via Filezilla
  • i've deleted then re-uploaded all files via Muse
  • i've modified AppPrefs.xml then retried the above steps and the error still appears (key>SuppressMissingFileError</key> <true/>)

i'm kind of at wits' end, and disappointed with Muse

Hi Davidicus,

Apologize for your frustration. While most bugs related to this issue have been tackled in recent versions, there are still scenarios that Muse does not have control over in this situation. If you have any third party widgets or HTML code in your site, I suggest deleting them one by one to see if any of those could be leading to this issue.

I also suggest trying solutions in Some files on the server may be incorrect or missing . For more help, I suggest that you contact Adobe Customer Care Contact Customer Care for further investigation.

Thanks,

Preran

Views

224

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 09, 2017 0
Adobe Employee ,
Sep 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Davidicus,

Apologize for your frustration. While most bugs related to this issue have been tackled in recent versions, there are still scenarios that Muse does not have control over in this situation. If you have any third party widgets or HTML code in your site, I suggest deleting them one by one to see if any of those could be leading to this issue.

I also suggest trying solutions in Some files on the server may be incorrect or missing . For more help, I suggest that you contact Adobe Customer Care Contact Customer Care for further investigation.

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 11, 2017 1
Explorer ,
Sep 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

thanks! it was an older google analytics widget

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 11, 2017 0