Highlighted

RSS and other feeds not longer available on published page

New Here ,
Jan 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thursday, 25jan2018 some difficulties appeared on my norwegian address Horten metodistkirke | FORSIDA pages.

(My websecuresystems address is hortenmetodist.worldsecuresystems.com )

(In the following I only will refer to my pc-version front page.)

In the following preview page, everything is okay, but in published pages the feedtexts circled in the attached image below now disappears, having worked without problem for years.

Why?

Has Adobe changed something in the setup for Muse publication now?

At the bottom you'll find the html I've inserted in Muse.

Feeds in Preview Page in Browser hortenmeto 27jan2018.JPG

First a daily bible verse from www.bibel.no:

<iframe src ="http://www.bibel.no/Nettbibel/Service/BibelOrd.aspx" width="392" height="200" border="2">

  <p>Your browser does not support iframes.</p>

</iframe>

and last, RSS news updates from a mission organization:

<script language="JavaScript" src="http://feedroll.com/rssviewer/feed2js.php?src=http%3A%2F%2Fwww.misjonsselskap.no%2F_service%2F360131..."  charset="UTF-8" type="text/javascript"></script>

<noscript>

<a href="http://feedroll.com/rssviewer/feed2js.php?src=http%3A%2F%2Fwww.misjonsselskap.no%2F_service%2F360131...">View RSS feed</a>

</noscript>

From what I know, there have been no changes to the RSS widget of late. Also, I haven't heard of a similar issue from other users. I am hoping that someone here has a better idea than I do about the nature of the problem.

Thanks,

Preran

Views

220

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

RSS and other feeds not longer available on published page

New Here ,
Jan 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thursday, 25jan2018 some difficulties appeared on my norwegian address Horten metodistkirke | FORSIDA pages.

(My websecuresystems address is hortenmetodist.worldsecuresystems.com )

(In the following I only will refer to my pc-version front page.)

In the following preview page, everything is okay, but in published pages the feedtexts circled in the attached image below now disappears, having worked without problem for years.

Why?

Has Adobe changed something in the setup for Muse publication now?

At the bottom you'll find the html I've inserted in Muse.

Feeds in Preview Page in Browser hortenmeto 27jan2018.JPG

First a daily bible verse from www.bibel.no:

<iframe src ="http://www.bibel.no/Nettbibel/Service/BibelOrd.aspx" width="392" height="200" border="2">

  <p>Your browser does not support iframes.</p>

</iframe>

and last, RSS news updates from a mission organization:

<script language="JavaScript" src="http://feedroll.com/rssviewer/feed2js.php?src=http%3A%2F%2Fwww.misjonsselskap.no%2F_service%2F360131..."  charset="UTF-8" type="text/javascript"></script>

<noscript>

<a href="http://feedroll.com/rssviewer/feed2js.php?src=http%3A%2F%2Fwww.misjonsselskap.no%2F_service%2F360131...">View RSS feed</a>

</noscript>

From what I know, there have been no changes to the RSS widget of late. Also, I haven't heard of a similar issue from other users. I am hoping that someone here has a better idea than I do about the nature of the problem.

Thanks,

Preran

Views

221

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 27, 2018 0
Adobe Employee ,
Jan 29, 2018

Copy link to clipboard

Copied

From what I know, there have been no changes to the RSS widget of late. Also, I haven't heard of a similar issue from other users. I am hoping that someone here has a better idea than I do about the nature of the problem.

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 29, 2018 0
New Here ,
Feb 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What I had to do to solve my problem (to get visible texts), was to change from "http" to "https" in the inserted html codes mentioned above. Isn't that because Adbode has changed something in the setup?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 01, 2018 0