Highlighted

Slideshow keeps looping despite "Play Once" checked

Participant ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Basic slideshow keeps playing continuously after last slide despite checking Play Once. Please help!

Sorry, I was uploading site without first Exporting to HTML. Solved.

Views

225

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Slideshow keeps looping despite "Play Once" checked

Participant ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Basic slideshow keeps playing continuously after last slide despite checking Play Once. Please help!

Sorry, I was uploading site without first Exporting to HTML. Solved.

Views

226

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 23, 2017 0
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Strange it shouldn't happen.

Can you simply copy the slideshow and place it on a new blank page, then see if it behaves the same way.

Also, share the screenshot of your slideshow widget settings.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 1
Participant ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, I was uploading site without first Exporting to HTML. Solved.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 1
Adobe Community Professional ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Why don`t you upload via: Bildschirmfoto 2017-05-23 um 20.36.56.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 1
Participant ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Good question. While I can publish some of my websites using FTP Host, when I try to upload this particular site and some other sites, I get this:

Screen Shot 2017-05-23 at 1.12.12 PM.png

The folder above is in the server

Screen Shot 2017-05-23 at 1.21.14 PM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 0
Adobe Community Professional ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Why don`t you click "OK"? What happens then?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 1
Participant ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I've tried that and this is what happens:

Screen Shot 2017-05-23 at 2.57.58 PM.png

If I click "Fix", this is what happens:

Screen Shot 2017-05-23 at 2.58.41 PM.png

If I instead click "Ignore" it does upload, but I don't know where to and it is a "404 Not Found". Notice that it does not go to the "rufus" folder of my waynemichaud.com site, but index.html.

Screen Shot 2017-05-23 at 3.04.38 PM.png

Screen Shot 2017-05-23 at 3.05.40 PM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 0
Adobe Community Professional ,
May 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

What about deleting this folder "rufus", and rebuild it via upload with ftp from Muse?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2017 1
Participant ,
May 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I didn't want to delete the "rufus" site, so I tried this with another site called "clock". I deleted "clock" from the server on FileZilla and then tried to upload the site with FTP Host. The same sequence happens as above.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 24, 2017 0