SSL Certificate doesn't work

New Here ,
Dec 11, 2018 Dec 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

can't get it work, even though there are no external widgets in the site, only widgets from muse themes and content of our own, no mixed content.

What's wrong with the site though:

www.novus-werbung-fotografie.de

but it works on:

novus Werbung & Fotografie HOME | Die Agentur für Produktfotografie, Präzisionsfotografie, Maschinen...

Views

167

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 11, 2018 Dec 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

This is not a Muse issue. What you need is a server-side certificate and the respective redirect in your .htacces file. This ha to be dine manually, because Muse doesn‘t write a .htaccess file at all.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 11, 2018 Dec 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The 2nd URL is on Business Catalyst servers which has an SSL certificate.  Your hosting server does not have an SSL certificate.  Or if it does, it's not properly configured.  Where did you obtain your SSL certificates?

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines