Highlighted

The problem with using the "Content" function

New Here ,
Aug 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a text block, the contents of the first type are set for it. Then I click on this block, I apply the second type of content for it. The problem is that after this appears a completely new block with the given text for the 2nd content type, which is not needed and does not have any styles.

Views

84

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

The problem with using the "Content" function

New Here ,
Aug 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a text block, the contents of the first type are set for it. Then I click on this block, I apply the second type of content for it. The problem is that after this appears a completely new block with the given text for the 2nd content type, which is not needed and does not have any styles.

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 22, 2018 0
LEGEND ,
Aug 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Your video doesn’t work!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 22, 2018 0