the widget does not appear in all breakpoints

New Here ,
Oct 09, 2017 Oct 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I downloaded a widget (photocompare). I used it on a page that has 4 breakpoints. When I preview or view my site on a browser, the widget appears on 3 of the breakpoints (1024, 1208 and 2177) but it no longer appears on the 4th (1920). Yet it is clearly visible on the muse. It is not masked on this stopping point. Can you explain to me why this problem exists and how to solve it? It is very annoying that I can not make this widget appear on all breakpoints. Here is the address of my site vertexmodel.com The widget should appear on the architect and real estate agent section. If you decrease the width of the browser, you will see it on the screen. Thank you for your help

Views

117

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Oct 09, 2017 Oct 09, 2017
Ask the vendor from "Photocompare".

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Oct 09, 2017 Oct 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

This is the link for the muse file.

Adobe Creative Cloud

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 09, 2017 Oct 09, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Ask the vendor from "Photocompare".

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines