Highlighted

Vertical menu "out of the box" doesn't change active state

Explorer ,
May 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Dear all,

I did a vertical Menu for small devices. I took the example from this forum https://forums.adobe.com/thread/2114736​ and this is the page where the example is shown, you probably might know it http://menu-tap.businesscatalyst.com/index.html.

I have a problem that when I click on a link that points to an anchor point in the same page, just one link stays active. The menu works but it doesn't show the current position.

I'm pretty sure I did all the configuration ok but I'm not sure why is not working, can you please help me? I have double check that al links points to an anchor point.

Here is my example http://www.mi5studio.com/test/index.html

Many thanks in advance

We can’t test your site in depth, because some css-files, which should be uploaded in the „Assets“ folder, aren’t available.

Nevertheless: On actual Safari/Mac the anchor menus are working fine. They change colour after jumping to the intended section.

Views

287

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Vertical menu "out of the box" doesn't change active state

Explorer ,
May 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Dear all,

I did a vertical Menu for small devices. I took the example from this forum https://forums.adobe.com/thread/2114736​ and this is the page where the example is shown, you probably might know it http://menu-tap.businesscatalyst.com/index.html.

I have a problem that when I click on a link that points to an anchor point in the same page, just one link stays active. The menu works but it doesn't show the current position.

I'm pretty sure I did all the configuration ok but I'm not sure why is not working, can you please help me? I have double check that al links points to an anchor point.

Here is my example http://www.mi5studio.com/test/index.html

Many thanks in advance

We can’t test your site in depth, because some css-files, which should be uploaded in the „Assets“ folder, aren’t available.

Nevertheless: On actual Safari/Mac the anchor menus are working fine. They change colour after jumping to the intended section.

Views

288

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 04, 2018 0
May 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey grupo b7,

I didn't get the below line you quoted in your thread;

"I have a problem that when I click on a link that points to an anchor point in the same page, just one link stays active. The menu works but it doesn't show the current position."

Also, the link posted by you - http://www.mi5studio.com/test/index.html doesn't open. Can you check and repost it?

Thanks,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 07, 2018 0
Explorer ,
May 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Dear,

thanks for your response, I gave up and left the project without active link. If you want I can share the project via wetransfer and show you the issue.

Thanks again

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 07, 2018 0
May 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Sure, please do share it with me. Probably we can work it out together and you may resume your project.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 08, 2018 0
Explorer ,
May 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Many thanks Ankushr,

Here is a link to download the file. When I deleted some break points images, forms and texts to simplify the file the menu in the smaller breakpoint is working ok... The second breakpoint is not working still.

http://https://we.tl/LEX9TOQ0Ax

many thanks in advanced

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2018 1
Explorer ,
May 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Dear you marked as correct but the problem is still there, the menu in the mid breakpoint still doesn't work.

Thanks in advance.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 10, 2018 0
May 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hey sorry for that, I was actually trying to access your link and maybe somehow by mistake clicked on "correct answer".

However, I am unable to access your file link, it is not opening up. Can you please check and re-post it?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 10, 2018 0
Explorer ,
May 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

No worries, here is the link.

WeTransfer

Best

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 11, 2018 0
LEGEND ,
May 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

We can’t test your site in depth, because some css-files, which should be uploaded in the „Assets“ folder, aren’t available.

Nevertheless: On actual Safari/Mac the anchor menus are working fine. They change colour after jumping to the intended section.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 11, 2018 0
Explorer ,
May 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Gunter, so maybe its a Chrome problem...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 11, 2018 0