Video 1080P Not 1080P When Previewing in Browser

Explorer ,
Jun 19, 2017 Jun 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I  have an 1080 P video that  I'm trying to use as background on Muse.  ( Using a Widget ) . The problem is when I preview the page in Browser, it has an horrible quality . It's a local video, but even if I link to an YouTube video, the quality is still horrible.

Can you guys please tell me what is going on?

Thank you.

Views

137

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 19, 2017 Jun 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Which widget are you using for the background video?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 19, 2017 Jun 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Jun 20, 2017 Jun 20, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Luno,

We can check the quality of video better if you upload it to a server.

You can also upload it on Business Catalyst as a test site and share the link with us if still causing the issue.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines