Web Fonts load but can't be selected

New Here ,
Jun 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi all, I'm having a problem where I successfully load my licensed web fonts but when I select them from the webfonts in the type menu they don't change the font in the text box. I've tried restarting and deleting and restoring the webfonts with no luck. Anyone else agree that adobe support is not great considering the cash we shell out each month for their applications and that the apps seem more and more buggy?

Views

129

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jun 12, 2017
fotoroeder Adobe Community Professional , Jun 12, 2017
Did you try "Chat.Support"?If you click here:you get this in your language/country:Hope this helps!Regards,Uwe

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Adobe Community Professional ,
Jun 11, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I assume, you tried it with "Add WebFonts"?

Bildschirmfoto 2017-06-12 um 08.28.50.png

Bildschirmfoto 2017-06-12 um 08.29.03.png

This forum is indeed faster than ADOBE. You could try to reach them through chat. This worked always pretty fast in my cases.

For me CHAT SUPPORT always worked very good. You may need some patience before there´s someone in the line (In my case never longer than 5 minutes).

Best Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Jun 12, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Yeah, adding the font through Muse. Thanks for trying to help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jun 12, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Did you try "Chat.Support"?

If you click here:

Bildschirmfoto 2017-06-12 um 09.31.50.png

you get this in your language/country:

Bildschirmfoto 2017-06-12 um 09.32.08.png

Hope this helps!

Regards,

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
dulwhichnewtown AUTHOR LATEST
New Here ,
Jun 12, 2017

Copy link to clipboard

Copied

No, haven't tried that. Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more