What am I doing wrong?

Community Beginner ,
Oct 14, 2017 Oct 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I'm running the latest Muse CC 2017 and I thought I had it all sorted in terms of the site looking good on mobiles.

It looks great on laptops/desktops - just what I wanted, but it's not right on Mobile.

Please let me know what you think I've done wrong - you'll see the problem if you look at the site on laptop/desktop first and then view on smart phone. 

Cheers,

Jon

site is: www.vector-king.com

Views

116

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Oct 15, 2017 Oct 15, 2017
I could not detect any issues on mobile. What´s not right on mobile?Uwe

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Oct 15, 2017 Oct 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I could not detect any issues on mobile. What´s not right on mobile?

Uwe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 16, 2017 Oct 16, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The pages load fine for me too. Is there anything specific you want us to have a look at?

Thanks,

Preran

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines