Highlighted

when clicking the browser "back arrow" a grey transparency appears (Adobe muse)

Community Beginner ,
Dec 03, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey all!

I am having a very strange problem.

When I preview my website online and click on the pages everything works perfectly. Then, when I click the back arrow (on the top left of my browser) to go back to the home page, a weird grey transparency appears on the whole page, and the only thing I can do is click twice on the background to make it go away.

Any bits of advice on how to fix this?

I'll insert screenshots of the page, how it looks and how it should be

The first image is how the home page should be, and the pink bits one of the pages I click on.

Screenshot 2017-12-03 23.46.36.png

Back from the page, my website looks like this:

Screenshot 2017-12-03 23.47.12.jpg

not sure why this happens, is it a bug?

Views

86

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

when clicking the browser "back arrow" a grey transparency appears (Adobe muse)

Community Beginner ,
Dec 03, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey all!

I am having a very strange problem.

When I preview my website online and click on the pages everything works perfectly. Then, when I click the back arrow (on the top left of my browser) to go back to the home page, a weird grey transparency appears on the whole page, and the only thing I can do is click twice on the background to make it go away.

Any bits of advice on how to fix this?

I'll insert screenshots of the page, how it looks and how it should be

The first image is how the home page should be, and the pink bits one of the pages I click on.

Screenshot 2017-12-03 23.46.36.png

Back from the page, my website looks like this:

Screenshot 2017-12-03 23.47.12.jpg

not sure why this happens, is it a bug?

Views

87

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 03, 2017 0
Dec 04, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi giadap,

Does it happen only if you go back to home page or any other page?

This can be something related to your browser as well, so for testing, you should upload the site (Business Catalyst) as a test, and share the link with us.

Regards,

Ankush

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 04, 2017 0
Community Beginner ,
Dec 04, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi! It happens when I go back to the homepage. It's almost as if there was a "shield" between the home page and the actual layout.

I will try and upload on business catalyst and see what happens.

Since it's only a university project I don't really mind too much, but it's annoying to not be able to figure out why.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 04, 2017 0