• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
3

Stempel werden nicht übertragen

Community Beginner ,
Dec 28, 2023 Dec 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Kopierstempel und Reparatur-Pinsel nehmen zwar eine Stelle auf, aber übertragen diese nicht.
Ebenen, Auswahlwerkzeuge uä wurden kontrolliert. Auch nach Neustart tritt der Fehler auf.

TOPICS
Desktop-Windows

Views

105

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Dec 28, 2023 Dec 28, 2023

Hi @KateCymmerPhotography First check to make sure the tools are set to sample current and below or all layers.

If they are then try resetting the tool.

kevinstohlmeyer_0-1703800517597.png

If that does not work, please reply with a screenshot of your workspace with the image active, tool selected and the layers panel expanded.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Dec 28, 2023 Dec 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi @KateCymmerPhotography First check to make sure the tools are set to sample current and below or all layers.

If they are then try resetting the tool.

kevinstohlmeyer_0-1703800517597.png

If that does not work, please reply with a screenshot of your workspace with the image active, tool selected and the layers panel expanded.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 29, 2023 Dec 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your help.
Unfortunately, I couldn't try your tip with resetting the filter, because today the tools work again in the beta version.

Yesterday I had checked the layers and masking tools. That wasn't the problem. Reloading an image didn't help, and also not restarting PS Beta.

This morning it suddenly goes without me having changed anything. Let's see how long I can work.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 29, 2023 Dec 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@kevin stohlmeyer 

ok, the problem now occurs as soon as I use the content-based cropping. There's only one layer and the stamp doesn't work either when I apply it to "all layers". Nothing is masked.Unbenannt-1.jpg

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 29, 2023 Dec 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sorry, the problem is solved. Your solution was correct, I was just too stupid to realize that all my shortcuts are reseted and I didn't change what was necessary.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines