• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Strange Trouble with Generative Erase Tool

Participant ,
Jul 01, 2024 Jul 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to get into using AI Generative Erase tools, but odd (I think) behavior I've experienced was with an image in which I was trying to remove a car from the foreground. The good news is that in a way it did so, but the bad news is that it just replaced it with a different car! As if my problem wasn't the presence of the car itself but what kind of car it is! Obviously that's not the case -- what I was hoping for was a normal-looking street where the car was located. Is this is a known bug, or am I doing something wrong here? Thank you.

TOPICS
Desktop-Windows

Views

511

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jul 01, 2024 Jul 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Moderators, this thread should have been  made in the Lightroom forum, as that's the problem this is happening in. Please delete. I already re-posted to the correct forum. Too bad there is a way for users to edit posts but not delete them. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines