P: Export > Artboards to PDF: Doesn't work for artboards that contain slashes or dashes in title

1 Vote
LEGEND ,
Apr 27, 2016 Apr 27, 2016

Copy link to clipboard

Copied

As the title says, any artboards that contains "/" or "-" (or maybe other characters that i have not checked) in their title are not present in the exported PDF.

Bug Fixed
TOPICS
macOS , Windows

Views

62

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 21, 2016 Jun 21, 2016

Votes

Translate

Translate
3 Comments
LEGEND ,
Apr 28, 2016 Apr 28, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I have no problem with "-" (hyphen), but the "/" does appear to be a bit of an odd duck. I'm on a Mac, btw. When I tried to export a multi-page file with 2 artboards, one of which contained the offending "/", it only exported one. When I exported them as individual files, it converted the "/" to the legal "_". Maybe there should be some warning if you're using characters that aren't legal, or maybe this is indeed a bug.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Apr 30, 2016 Apr 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

FYI - this should get addressed in our next update. 

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jun 21, 2016 Jun 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
This issue should be fixed by the CC 2015.5 upgrade released today: https://blogs.adobe.com/photoshop/2016/06/adobe-releases-major-photoshop-cc-update-today-and-announc...

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report