P: Issues with rendering engine

1 Vote
LEGEND ,
Jul 26, 2016 Jul 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

PS CC 2015.5 Issues with rendering engine - When creating a video from individual mov files the progress bar stops and an output file is created but the last part of it is black and PS continues to display the progress bar and consume some CPU cycles but I have to end PS by shutting down the process.

Bug Fixed
TOPICS
macOS , Windows

Views

6

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jan 22, 2018 Jan 22, 2018
This issue should be fixed by the Photoshop CC 2018 (19.1) update that was released today.

Votes

Translate

Translate
11 Comments
Adobe Employee ,
Jul 26, 2016 Jul 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

What OS/version are you running on?

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Jul 26, 2016 Jul 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

I am running Windows 10 Pro, i7-5820K 32 GB RAM. As a test I performed the export correctly with PS CC2015.0 using the exact same psd file and media source files.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jul 26, 2016 Jul 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

How big are the files? Would be possible to get the assets to reproduce the issue?

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Jul 26, 2016 Jul 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

About 8GB. I can put the assets in a dropbox folder. Send me a private email address  and I will send a link.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jul 26, 2016 Jul 26, 2016

Copy link to clipboard

Copied

email sent

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 22, 2018 Jan 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

This issue should be fixed by the Photoshop CC 2018 (19.1) update that was released today.

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Mar 30, 2018 Mar 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Same Problem on an IMac 32GB RAM 19.1.2 freaking out and not finding a solution. Need help soon please.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Mar 30, 2018 Mar 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

When you say same issue, is rendering video failing for you? Is it stopping at 50%?

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Mar 30, 2018 Mar 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

It stops before 50%. Tryed it on a different video. Works if you don't do anything to this video. As soon as you apply a filter it is not finishing to render the video and you get a message.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Mar 30, 2018 Mar 30, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What is the specific message you get?

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Mar 31, 2018 Mar 31, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
RackMultipart201803311035873wq-c163f8c9-4827-48fa-8aaa-e46da88f4825-206864382.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report