P: Paste in Place from an action doesn't work with layer based copy

1 Vote
Engaged ,
Oct 24, 2017 Oct 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

With the new CC 2018 layer based copy feature, "paste in place" does not paste anything from an action. The action will record an action step for the "paste in place" but the action step does not actually paste anything. Paste in Place does work correctly when doing in manually from the new layer copy feature. Also, paste in place works from an action if it is a selection copy, just not the new layer copy. Also, the regular paste command works in an action from the new layer copy feature (but will center based on transparency bounds).

Bug Fixed
TOPICS
macOS , Windows

Views

90

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jan 22, 2018 Jan 22, 2018
Hey Everyone! This issue should be resolved in the release of Photoshop that just went live, 19.1. Please open your Creative Cloud desktop app, update Photoshop and let us know how it goes! Thank you, Hannah Adobe Blog: Selections Improvements, Advanced Support for Windows High-Density Monitors and More What's new: https://helpx.adobe.com/photoshop/using/whats-new.html What's fixed: https://helpx.adobe.com/photoshop/kb/fixed-issues.html Instructions for updating: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/update-app.html

Votes

Translate

Translate
6 Comments
Adobe Employee ,
Oct 25, 2017 Oct 25, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I can reproduce the issue for copied layers not working on playback and have logged a bug for it. Note, regular paste centering is not a bug.

Thanks for the report!

Regards,
Eric

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Engaged ,
Oct 26, 2017 Oct 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the reply. I know the regular paste in the center is not a bug which was why I was trying to use paste in place. I was just noting that it worked as it should for troubleshooting purposes.

Anyway, for future reference, is there somewhere else that I am suppose to report a bug? I searched but it seemed this forum is where it pointed me. If there is an actual bug report form to fill out or something then could you point the address to me for future reference?

Thanks again.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Oct 26, 2017 Oct 26, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Please continue to use this forum to report any issues you encounter.

Thanks,
Eric

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Jan 18, 2018 Jan 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have noticed the same problem. Has this been fixed yet? Or is there a solution?

Thanks.


Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 18, 2018 Jan 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

An update will go out very soon.

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 22, 2018 Jan 22, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Hey Everyone!

This issue should be resolved in the release of Photoshop that just went live, 19.1. Please open your Creative Cloud desktop app, update Photoshop and let us know how it goes!

Thank you,
Hannah

Adobe Blog: Selections Improvements, Advanced Support for Windows High-Density Monitors and More

What's new: https://helpx.adobe.com/photoshop/using/whats-new.html
What's fixed: https://helpx.adobe.com/photoshop/kb/fixed-issues.html

Instructions for updating: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/update-app.html

Votes

Translate

Translate

Report

Report