• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Clone Stamp Lagging behind

Community Beginner ,
May 16, 2023 May 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The clone stamp normally takes a selection and stays parallel with wherever you are pasting that stamp. Lately, it will stay parallel for a few moments and then starts to lag behind and if I am scrolled in far enough and get far enough away, it will be completely out of sight when it should be in my line of sight the entire time.

TOPICS
macOS

Views

50

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , May 21, 2023 May 21, 2023

I have no idea how or why but the clone stamp is working again! I was having another issue and Adobe support suggested that I open preferences>technology previews and select deactivate native canvas. I don't understand what that is for or if it's possible but perhaps that's what fixed both issues for me? In any case, thank you for your reply! If the issue comes back I will try your solution!

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
May 17, 2023 May 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi @kimberly2242 

 

Let's make sure we're in a default state and there are no stale settings somewhere: 

Restore your preferences using this manual method:  

https://helpx.adobe.com/photoshop/using/preferences.html#Manually 

Does it work correctly? 

If that doesn't solve it, you can quit Photoshop and put the Settings folder back. 

 

 

It may help if we could see your Photoshop System Info. Launch Photoshop, and select Help >System Info...and copy/paste the text in a reply.  

 

Thank you,
Cory

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 21, 2023 May 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have no idea how or why but the clone stamp is working again! I was having another issue and Adobe support suggested that I open preferences>technology previews and select deactivate native canvas. I don't understand what that is for or if it's possible but perhaps that's what fixed both issues for me? In any case, thank you for your reply! If the issue comes back I will try your solution!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines