Fehler nach Update

Community Beginner ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Seit letztem Update auf Version 23.3 habe ich Problem und zwar beim Neue Ebene Kopieren (Ctrl+J) kommt leere Ebene. Woran kann es liegen? Hat jemand gleiches Problem nach Update?

TOPICS
Cross-app workflows

Views

78

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Try deselecting this option in preferences and restarting Photoshop to see if it helps

2022-04-15 08_45_15-Render2.jpg @ 41% (RGB_8).png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Ich habe das probiert, aber Fehler bleibt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Did you deselect the GPU Compositing option and restart Photoshop as I mentioned

2022-04-15 10_44_36-Preferences.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Es hat geklappt... Danke Dir

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

You're welcome 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Vielen, vielen herzlichen Dank...es hat auch bei mir geklappt...bin ich jetzt happy...

 

wie soll man denn da bitte sonst draufkommen...

 

endlich kann ich meine Arbeit weitermachen...puhhh

 

Dankeschön für die Antwortweitergabe

LG von Monika Limmer

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Ja habe das gleiche Problem. Hintergrundebene wird weiss. Selbst wenn ich danach die Ebene wieder lösche, bleibt die Hintergrundebene weiss. Noch keine Lösung. Bei einem Bekannten tritt das Problem nach dem Update allerdings nicht auf.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 15, 2022 Apr 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

nach dem ich GPU compositing abgeschaltet habe (wie oben Ged_Traynor gezeigt hat),funktioniert alles wieder 😉

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines