Glitch shows up when using Merge Layers (Command-E) 23.3.1

Community Beginner ,
Apr 24, 2022 Apr 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Unbelievable. Not only existing bugs like Save As not working after a while are still not fixed but they managed to add a new bug...

Using the Merge Layers command introduces some random noise glitch elements on the merged image.

They look like ghost parts of the top layer being merged... 
Using Flatten Image instead works fine.

 

TOPICS
macOS

Views

48

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 24, 2022 Apr 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Can you post some examples? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 25, 2022 Apr 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@Brilliant Miami 

It may help if we could see your Photoshop System Info. Launch Photoshop, and select Help >System Info...and copy/paste the text in a reply.  Also, as @Chuck Uebele asked, any screenshots with examples of what you are seeing can help the team figure out what might be happening.

 

Thank you,

-- Cory

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines