Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Halftone not working

New Here ,
Nov 08, 2021 Nov 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello...
Since a couple weeks my Halftone Screen under Bitmap is not working... I can perform it but always getting, not the usual dots, but a texture like you can check on the image. Has anyone having the same issue?
Thanks,
Esgar

TOPICS
macOS

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 14, 2021 Nov 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What are you settings set to:

JeffreyTranberry_0-1636917959849.png

JeffreyTranberry_1-1636917967759.png

 


Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advisor ,
Nov 14, 2021 Nov 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Can you share a sample of what it should look like?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines