Photo shop CC (Stamp in filter gallery, Not working correctly.)

New Here ,
Jan 02, 2017 Jan 02, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys,

I 've used the stamp in the filter gallery in photo shop many times, But for some reason when I apply it to the image it just turns the whole image black.. I've try changing the settings and looked at other forums, But I can't seem to figure it out.. Help! haha!

Thanks!

Views

1.9K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Jan 03, 2017 Jan 03, 2017
Hi MagaratRather than trying to home in on what setting is causing this, I'd be inclined to save yourself the time, and reset the tool. (Left end of Options bar)  In fact I usually reset All Tools when stuff like this happens, and it happens to us all.

Likes

Translate

Translate
Mentor ,
Jan 02, 2017 Jan 02, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Supply pertinent information for quicker answers.

The more information you supply about your situation, the better equipped other community members will be to answer. Consider including the following in your question:

Adobe product and version number.

Operating system and version number.

What you were doing when the problem occurred.

Full screenshots of the problem.

Computer hardware, such as CPU, GPU, amount of RAM.

And more importantly, what's your end goal?

Thank you.

Pierre

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017

Copy link to clipboard

Copied

What are the Foreground and Background Colours in the Toolbox?

Have you hit D to reset them yet?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi Magarat

Rather than trying to home in on what setting is causing this, I'd be inclined to save yourself the time, and reset the tool. (Left end of Options bar)  In fact I usually reset All Tools when stuff like this happens, and it happens to us all.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017

Copy link to clipboard

Copied

As far as I know the Filter »Stamp« uses the Fore- and Background Colors, so if they are both black the result the OP mentions would be as expected.

A screenshot would naturally be useful.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 23, 2022 Mar 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Reseting the tools dosen't work!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 23, 2022 Mar 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please provide a meaningful description of your problem including screenshots with the pertinent Panels (Toolbar, Layers, Options Bar, …) visible. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Resetting the effect worked! Thanks guys!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines