Problems with Blur Gallery

New Here ,
Jun 24, 2022 Jun 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am having a problem with the Blur Gallery in Photoshop. When opening up an image into Iris Blur in Blur Gallery, there is a 'pin' shape connected to the cursor - not the oval shape with the associated controls. Using the  'Pin' produces a very different result.

I am currently using 'Intel Iris Pro Graphics 6200 1536 MB' and a processor: '3.3 GHz Quad-Core Intel Core i7' with a 16 GB 1867 MHz DDR3.

I wonder if my 2017 iMac has the power to run the Blur Gallery?

Has anyone had this problem and knows the solution?

Thanks

TOPICS
macOS

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 25, 2022 Jun 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

The attached screen shot is what do not see when I open Iris Blur. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 26, 2022 Jun 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 01, 2022 Jul 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks heaps. Working very well. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines