Frames are blank when i try to make frames from layers

New Here ,
May 20, 2021 May 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have tried to bring in the layers to create the animation, but all but the first one shows up blank. Even if i try to add it in manually, none of them show. . . 

Views

313

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 20, 2021 May 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi please share screenshot in layers you to add keyframes to animate anything...regards

Ali Sajjad

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 27, 2021 Jun 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hey! I was having the same exact problem and we may have different issues but I found that going through my layers and clicking "clear layer style" on each one made them show up as frames on my timeline finally! I had 150 layers so I turned "clear layer style" into a shortcut lol lol! But it worked!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines