Problem when exporting

New Here ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

08BBD1B6-DE1C-4786-A869-2E675A5A3F78.jpeg

9B090EF0-9721-4D45-B884-A4EA9C6C39A8.jpeg

 Hello everyone, please help! Why does my image background looks perfectly fine (white background) when I'm working on it but when I'm exporting it seems to also are the background of all the other images. 

Many thanks for all the help

TOPICS
How to, Import and export, Problem or error

Views

337

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Did you disable the watermarked image before exporting, in the Photoshop version you posted the depositphotos watermark can still be seeing.

Can you include a screenshot with the layers panel included

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 04, 2021 Jun 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Your screenshot is not clear. The end result looks like your background and the color you painted with were not actually white. In Photoshop, select the background color that is looking gray in the output and open the color picker and what are the RGB numbers? If they are not 255, 255, 255, it's not white. 

Melissa Piccone | Adobe Certified Instructor | Adobe User Group Manager

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines