• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

elements organizer 16.0.0.0 stopped working

New Here ,
Sep 22, 2023 Sep 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi, i use adobe elements organiser 16.0.0.0 and it stopped working since a while. It doesn't put new photo's in my catalogue. I can't put my tags to any picture. And if i want to export a file system says 'no', but it is working. 

I also can't delete any pictures. The catalogue consists of 107.000 pictures. Catalogue is 559,8 MB big. Is it to full? I did try to repair the whole catalogue, to try to resolve what's false in the database. It says their are no mistakes found. 

I work with windows 10. What can I do to solve this problem? Or do I need to make another, new catalogue? I tried that too, and the tagging, exporting and adding new pictures in that is working right. So I think something is wrong with my current catalogue. I don't have any 'older' back-up from that, than the one that is not working right now.

 

TOPICS
Bug , Organizer , Performance , Problem or error , Windows

Views

80

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 22, 2023 Sep 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Have you moved the catalogue to a custom location?  You have described a very unusual situation.  What happens when you try to import a new photo from Files and Folders?  Do you get any error message?

The size of your catalogue should not be a problem unless there is no room on the hard drive where the catalogue folder is stored.

Without knowing more information, my first suggestion is to copy the Catalogue folder to a different drive (and rename the folder).  This may take quite a while.  Once you have the folder copied, find and double-click on the catalog.pse16db file which you should find within the folder.  (To determine the location of the problem catalogue folder, open it and then click on Help>System Info . . . After several seconds, a dialog will appear with the location of the catalogue folder in the second paragrah.)

Then see if you have the same problems with the copied catalogue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines