Loss of captions ,Elements 2018.

Community Beginner ,
Oct 03, 2021 Oct 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I transfer edited photos with captions from Elements 2018 to Windows 10 library, the photos are successfully transferred but the captions are lost in the process. Any ideas as to the cause would be most welcome, thanks. Tim.

TOPICS
Windows

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Oct 07, 2021 Oct 07, 2021

Thanks Jed I Did mean Photoshop Elements 2018, sorry for the late reply. I didn't realise there was a seperate Elements forum, A penalty of not reading site properly in the first place!. Thanks Tim.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Oct 03, 2021 Oct 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I assume you mean Photoshop Elements, if that's the case I'll move the thread to the correct forum

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 07, 2021 Oct 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks Jed I Did mean Photoshop Elements 2018, sorry for the late reply. I didn't realise there was a seperate Elements forum, A penalty of not reading site properly in the first place!. Thanks Tim.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines