Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Restore Not Showing All Photos

New Here ,
Jan 17, 2021 Jan 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've done system restore but only a small portion of my photos show up under Media.  However when I try to import those that are missing I get an error message.   When I look at My Catalog on the computer all of the pictures are there but they aren't showing up in Elements Organizer!  I tried a repair which didn't help.

 

I don't know what to do now. Should I delete all pictures in Organizer and try to restore again?

 

Pat

TOPICS
Import and export, Organizer, Problem or error

Views

76

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 17, 2021 Jan 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

What OS and version of Elements are you using? Are you talking about a Restore from an Elements Organizer Backup?

What do you mean when you say only a small portion of your photos show up under Media?  Which photos are showing and which aren't?   Do you have the proper View menu selections enabled?

 

Ashampoo_Snap_2021.01.17_13h20m01s_000_SnapCollage.png

Do you have all Media showing or is the catalog filtered somehow (perhaps by you selecting a folder), in which case you should see the All Media button available to click.

Ashampoo_Snap_2021.01.17_13h17m54s_002_.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines