Elements 2020 and the DXO PhotoLab 2 Nik collection

New Here ,
Dec 14, 2019 Dec 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I recently purchased Elements 2020 and DXO PhotoLab 2 Nik collection.  Initially it worked reasonably well except that some filters would not open in elements.

I tried to fix the problem by reinstalling the elements and DXO software but unfortunately that has resulted in none of the filters opening.

When I try I get these messages IMG_1475.JPGIMG_1476.JPGIMG_1477.JPGIMG_1478.JPG

TOPICS
Problem or error

Views

122

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 14, 2019 Dec 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried contacting DxO?

https://support.dxo.com/hc/en-us/requests/new

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 14, 2019 Dec 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Not yet. I think it's more of an elements problem than DXO. The filters
are there but I just can't access them

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines