Highlighted

elements doesn't start, only produces an error message "workspace coud not be opened"

New Here ,
Aug 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

 

I'm experiencing a strange problem: When I try to start Elements, I get an error message (see attached picture), saying: workspace could not be openened in "" because the file does not exist.

I reset the settings by pressing alt-shift-cmd and checked the workspace setting by pressing cmd-alt on startup, nothing worked. I deleted and uninstalled elements, deleted the windows cache files, same problem.

Fun fact: in my second account on the same machine, its starts up! Both are admin accounts.

 

Any ideas?

Thanks in advance!

Carl

TOPICS
Crash or freeze, Problem or error

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

elements doesn't start, only produces an error message "workspace coud not be opened"

New Here ,
Aug 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

 

I'm experiencing a strange problem: When I try to start Elements, I get an error message (see attached picture), saying: workspace could not be openened in "" because the file does not exist.

I reset the settings by pressing alt-shift-cmd and checked the workspace setting by pressing cmd-alt on startup, nothing worked. I deleted and uninstalled elements, deleted the windows cache files, same problem.

Fun fact: in my second account on the same machine, its starts up! Both are admin accounts.

 

Any ideas?

Thanks in advance!

Carl

TOPICS
Crash or freeze, Problem or error

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 15, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation