Highlighted

Loop when applying update to Elements 13

New Here ,
Mar 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yestereday I re-installed Elements 13 due to a computer crash. It is now reinstalled but I have an endless loop thing going on. When I start it up, it says it wants to install the 13.1 update with the option to install it right now or on exit. Either way, it apparently doesn't happen because I get the same message the next time I open it. This renders it useless becasuse you can't just decline the update. I'd appreciate any help someone might be able to offer.

TOPICS
Problem or error

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Loop when applying update to Elements 13

New Here ,
Mar 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yestereday I re-installed Elements 13 due to a computer crash. It is now reinstalled but I have an endless loop thing going on. When I start it up, it says it wants to install the 13.1 update with the option to install it right now or on exit. Either way, it apparently doesn't happen because I get the same message the next time I open it. This renders it useless becasuse you can't just decline the update. I'd appreciate any help someone might be able to offer.

TOPICS
Problem or error

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 02, 2020 0
New Here ,
Mar 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Further research shows the solution was to update Adobe Application Manager, but the link to do so appears to go nowhere. Anyone who might be able to help?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 02, 2020 0
New Here ,
Mar 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Okay, I figured it out and got around it.  That will have to work for now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 02, 2020 0
Greg_S. LATEST
Adobe Community Professional ,
Mar 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can you share what worked for you?

 

For others having the same problem try going to the following folder (on Windows 10): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Adobe Desktop Common\HDBox, then double-click on the Adobe Update Helper.exe file.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 02, 2020 0