Highlighted

polygon tool click does not work

New Here ,
Apr 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

polygon tool click does not work. i click for starting point. nothing happens. eratic, sometimes it does work. I'm using a second larger monitor than on my laptop

 

TOPICS
Bug, Performance, Problem or error

Views

126

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

polygon tool click does not work

New Here ,
Apr 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

polygon tool click does not work. i click for starting point. nothing happens. eratic, sometimes it does work. I'm using a second larger monitor than on my laptop

 

TOPICS
Bug, Performance, Problem or error

Views

127

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 12, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Apr 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What OS and version of Elements are you using?

Try resetting the preferences file. Go to Edit>Preferences>General tab and click the Reset Preferences on next launch button.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 12, 2020 0
jcarrs LATEST
New Here ,
Apr 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

it'sPE2020 i don't see any version beyond that. i'll try the reset, tks, joe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 12, 2020 0