PSE15 Crash on File Browse Windows

New Here ,
Mar 21, 2020 Mar 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

PSE15 crashes when attempting to to a file browse on Windows.  For example in File->Get Folders and Videos->From Files and Folders... or when attempting to select a new mp3 file for a slide show.  Basically anytime it attempts to use the file picker.

Don

TOPICS
Organizer

Views

61

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 21, 2020 Mar 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Does it crash when using both the Organizer and Premiere/Photoshop Elements Editors?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 21, 2020 Mar 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Greg,

Thanks for getting back.  Looks like its just the Organizer.  The file pickers for Premiere/Photoshop Editors look somewhat different from those in the Organizer.

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 22, 2020 Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting the preferences file. Immediately after launching the Organizer, press Alt+Shift+Ctrl. A message should pop up asking if you want to delete the Settings file. Answer OK.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 22, 2020 Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

No joy there.  Looks like this is just available in the Elements Editor.  I did this there and still had the problem.  I've also uninstalled and re-installed.  No change.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines