Highlighted

Run error after reinstall of Elements 2018

New Here ,
Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have uninstalled from old PC to install on New PC; after install process completes, restart computer and receive Run Error "missing VCRUNTIME140.dll" immediately followed by "missing MSVCP140.dll" error.

I have not found a solution in the community. 

Does anyone have help for me?

Thank you, E

TOPICS
Problem or error

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Run error after reinstall of Elements 2018

New Here ,
Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have uninstalled from old PC to install on New PC; after install process completes, restart computer and receive Run Error "missing VCRUNTIME140.dll" immediately followed by "missing MSVCP140.dll" error.

I have not found a solution in the community. 

Does anyone have help for me?

Thank you, E

TOPICS
Problem or error

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 05, 2020 0
Phinny LATEST
Enthusiast ,
Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

These missing dll files are Windows files which you may have to re-install.  If so, download them from Microsoft ONLY.  Sites like this one (see summary near top of link) and this one offer greater detail.  Search "Missing VCRUNTIME140.dll" on Microsoft Support for more info too.  Alternately you could try running System File Checker as administrator from the Command Prompt and see if it can automatically find/fix, or replace them for you

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 05, 2020 0