Highlighted

Styles in PSE2020

New Here ,
Dec 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have just upgraded from PSE 11 to PSE 2020.  My shadow styles which I have purchased from a third party were loaded to PSE 2020 working fine until last week.  Now the previews don't show up and I cannot select them to use them.  I've reloaded the styles and they still have no previews.  Suggestions?

TOPICS
Mac, Performance, Problem or error

Views

135

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Styles in PSE2020

New Here ,
Dec 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have just upgraded from PSE 11 to PSE 2020.  My shadow styles which I have purchased from a third party were loaded to PSE 2020 working fine until last week.  Now the previews don't show up and I cannot select them to use them.  I've reloaded the styles and they still have no previews.  Suggestions?

TOPICS
Mac, Performance, Problem or error

Views

136

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 15, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Dec 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What version of macOS are you using?

Apple>About This Mac

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 15, 2019 0
New Here ,
Dec 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

macOS Catalina 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 15, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Dec 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Go to

/Library/Application Support/Adobe/Photoshop Elements/18.0 and trash the ThumbDatabase.db3

 

Go to

/Library/Application Support/Adobe/Photoshop Elements/18.0/Locale/en_US and trash the MediaDatabase.db3

 

Then restart the photoshop elements editor and wait for the Content and Effects cache to rebuild, which could take 5 min or so.

 

re.png

 

 

 

 

 

Then reinstall the third party styles and hopefully they will work now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 17, 2019 1