Highlighted

Tools crashing after one use on Elements 14

New Here ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Previously I had Elements 11 which worked fine but ever since I installed Elements 14 it has been suspect.

I reset preferences each time and tools work fine to start with then don't. I have reinstalled the programme to no avail. I wonder if its something to do with Windows 10, I just realised I am meant to have quick time so installed that too but it made no difference. I have 3113MB of available ram and let Elements use 2179.

Any thoughts would be greatly appreciated.

TOPICS
Performance, Problem or error

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Tools crashing after one use on Elements 14

New Here ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Previously I had Elements 11 which worked fine but ever since I installed Elements 14 it has been suspect.

I reset preferences each time and tools work fine to start with then don't. I have reinstalled the programme to no avail. I wonder if its something to do with Windows 10, I just realised I am meant to have quick time so installed that too but it made no difference. I have 3113MB of available ram and let Elements use 2179.

Any thoughts would be greatly appreciated.

TOPICS
Performance, Problem or error

Views

22

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 23, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation