Auto Tone now makes everything green!

Engaged ,
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Everyone!

 

I'm on PS2019 (my fave as it works well on my old 2013 MBP) and recently my old go-to Auto-Tone just turns everything Green! Any ideas how to fix it?

 

Thanks

TOPICS
Mac, Problem or error

Views

347

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 01, 2021 Jun 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting your Photoshop preferences, which you can do under the General tab in Photoshop preferences.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Jun 02, 2021 Jun 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

That's great, thanks Derek! Fixed it.
Now all I have to do is reconfigure all my Prefs and I'm done.
Wonder what happened and why? 🤔

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 02, 2021 Jun 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It's an application corruption, I find I have to do it a couple of times a year.

You can migrate your presets and actions:

https://helpx.adobe.com/in/photoshop/using/preset-migration.html

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines