Highlighted

Banding in exr images

Explorer ,
Jul 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having strange banding issues around the boarders of my frames. This attached image is a frame from a render from Maya using Redshift. The issue seems to be with Photoshop and After Effects. I have opened these same exr files in Fusion and Houdini with no banding effects. Even when I render the frames out as a .mov or .mp4 file, the banding is there. Anyone know what the story is with this. I am using the latest nvidia studio drivers along with the lastest version of Ps and Ae. My video card is 2080ti and it is working with no issues. I have had this issue for awhile and was hoping it would go away as Adobe update Ps and Ae.

 

Topics

Problem or error

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Banding in exr images

Explorer ,
Jul 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having strange banding issues around the boarders of my frames. This attached image is a frame from a render from Maya using Redshift. The issue seems to be with Photoshop and After Effects. I have opened these same exr files in Fusion and Houdini with no banding effects. Even when I render the frames out as a .mov or .mp4 file, the banding is there. Anyone know what the story is with this. I am using the latest nvidia studio drivers along with the lastest version of Ps and Ae. My video card is 2080ti and it is working with no issues. I have had this issue for awhile and was hoping it would go away as Adobe update Ps and Ae.

 

Topics

Problem or error

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation