Buttons not displaying correctly!

New Here ,
Nov 22, 2016 Nov 22, 2016

Copy link to clipboard

Copied

This has been like it through the last 2 CC updates and it's driving me mad! Any ideas PLEASE!

Screen Shot 2016-11-22 at 13.34.56.png

Views

218

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Nov 28, 2016 Nov 28, 2016
If that fails, be sure "open in Low Resolution" is not checked. Exit Photoshop.Go inside your Application/Photoshop CC folder. Cmd i (Get Info) on the Photoshop app, and uncheck "Open in Low Resolution".Restart Photoshop.

Likes

translate

Translate

Translate
New Here ,
Nov 28, 2016 Nov 28, 2016

Copy link to clipboard

Copied

please can anyone help

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Nov 28, 2016 Nov 28, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Last time I saw a user with similar problem, it was a Font conflict.

Are you using a Font Manager ?

Check in your FontBook for duplicate or corrupt font set(s).

Pierre

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 28, 2016 Nov 28, 2016

Copy link to clipboard

Copied

First, try a Preferences reset and let me know if that worked.

Gene

Reset Prefs CC 2015.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 28, 2016 Nov 28, 2016

Copy link to clipboard

Copied

If that fails, be sure "open in Low Resolution" is not checked. Exit Photoshop.

Go inside your Application/Photoshop CC folder. Cmd i (Get Info) on the Photoshop app, and uncheck "Open in Low Resolution".

Restart Photoshop.

Screen Shot 2016-11-28 at 5.21.11 PM.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2021 Apr 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Gener7, thank you so much for this answer! I'm experiencing the same problem since I've updated to MacOS Big Sur but only on the filter windows (camera raw, filter gallery, liquify).

In my case it only works correctly if I tick "open in low resolution", so it's kind of the other way around.

The problem is I do lose a lot of definition which is a problem when photo editing.

Would you know how to fix this? I had no problems in MacOS Catalina, but no other applications are affected in Big Sur.

 

Thanks in advance !

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 28, 2021 Apr 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'll have to let someone answer your question. I can only go as far as Catalina.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines