Excessive Delay in Initial Start-up

Participant ,
Apr 24, 2021 Apr 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am running ver 22.3.1. During the app startup there is a 25 sec delay from the disappearance of the initial (white background) box and the appearance of the auto Home Screen. During this time the screen is frozen.

I have uninstalled and re-installed ver 22.3 with no difference. I have also disabled antivirus apps with no difference.

This is not happening on my other Adobe apps (Pr, Ae, Ai etc).

Could someone please throw some light on the matter. I would not mind the delay if it is legit.

borgie

TOPICS
Performance

Views

59

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Apr 24, 2021 Apr 24, 2021
Hi, the first thing is to check system requirements or if this is ok then it is a bug I suggest you use 2020 version for stable work...regards

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 24, 2021 Apr 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, the first thing is to check system requirements or if this is ok then it is a bug I suggest you use 2020 version for stable work...regards

Ali Sajjad

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines