Filed Blur + noise has a harsh cut off!

Explorer ,
Apr 20, 2021 Apr 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey Adobe!

 

I have a problem with ur noise generator from Field blur. Near the centre of the blur there is no noise! I just get bad cutoff! :- ((

Dariusz1989_0-1618901954225.png

 

The 4 dots are asymmetric as I had to adjust the blur centre slightly differently. 

Can you guys fix it this decade maybe? I like the feel/control you guys give me but this centre no-noise area is bananas! 

 

TIA

TOPICS
Bug, Feature request, Windows

Views

147

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 20, 2021 Apr 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is a user Forum, so you are not really addressing Adobe here, even though some Adobe employees thankfully have been dropping by.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 20, 2021 Apr 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Oh right, where is the proper forum I can post it at?

 

TIA

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 20, 2021 Apr 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If you can reproduce the issue reliably you can post a Feature Request or Bug (edit: sorry, typo) Report over on 

Photoshop Family

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines