Highlighted

Frequency separation technique doesn't work since latest release

New Here ,
Oct 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Since  the latest Ph release (2 days ago) for the frequncy separation technique: the brushes used in the texture layer (spot healing or clone stamp) doesn't work at all. I mention that I've checked: Sample - Current layer, opacity, flow etc. I also reset all the settings, I cannot use this technique like before.

 

Thanks

Yes, I reset the main preferences, twice. It is working now. I believe it was also a Windows update, otherwise I do not explain why it wasn't working.

Thank you

TOPICS
Bug, Problem or error

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Frequency separation technique doesn't work since latest release

New Here ,
Oct 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Since  the latest Ph release (2 days ago) for the frequncy separation technique: the brushes used in the texture layer (spot healing or clone stamp) doesn't work at all. I mention that I've checked: Sample - Current layer, opacity, flow etc. I also reset all the settings, I cannot use this technique like before.

 

Thanks

Yes, I reset the main preferences, twice. It is working now. I believe it was also a Windows update, otherwise I do not explain why it wasn't working.

Thank you

TOPICS
Bug, Problem or error

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 22, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Oct 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Are you sure. I do not see this problem one windows 10 PS version 22.

Capture.jpg

JJMack

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 22, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I also don't see any change. You reset your main preferences - is that what you mean by reset all settings?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 22, 2020 0
New Here ,
Nov 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I reset the main preferences, twice. It is working now. I believe it was also a Windows update, otherwise I do not explain why it wasn't working.

Thank you

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 25, 2020 1