Performance overlay like a game

Community Beginner ,
Feb 04, 2021 Feb 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Do you know how to remove this? I was speed retouching and I pressed the wrong Key combo :=)

One other thing, sometimes moving liquify from a smart object, the whole psd on a single layer, to a copy of that layer with some minor modification, the liquify correctly move in the layers but it won't apply shaping etc

Thank you

TOPICS
How to, Performance, Problem or error, Windows

Views

74

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Most Valuable Participant ,
Feb 04, 2021 Feb 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I pressed the wrong Key combo :=)

One other thing,

sometimes moving liquify from a smart object,

the whole psd on a single layer,

to a copy of that layer with some minor modification,

the liquify correctly move in the layers

but it won't apply shaping etc

Screenshot 2021-02-04 173715.png

 

????

JJMack

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 05, 2021 Feb 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

»sometimes moving liquify from a smart object, the whole psd on a single layer, to a copy of that layer with some minor modification, the liquify correctly move in the layers but it won't apply shaping etc«

Could one of the Smart Objects be extending beyond the Canvas and the other not? 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 07, 2021 Feb 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your reply.
Regarding your question, no both are layers created with CTRL+ALT+SHIFT+E

I never had that kind of issue with PS cc 2020

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 08, 2021 Feb 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I believe it is a PS GPU bug, I have an 8gb Amd rx580 and when I tried to edit the smart filter liquify now I see artifacts and the modification I did won't load

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 08, 2021 Feb 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It is not the GPU I have the same issue just using CPU render

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines