Smooth Blur won't work

New Here ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi!

I have this issue, I want to use the filter "Desenfoque Suavizado" which I belive it translates in "smooth blur" but for some reason I just can't use it, pls help :c

Captura de Pantalla 2021-03-04 a la(s) 15.02.56.png

TOPICS
How to

Views

39

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Is your image in 16 bit mode? Many filters work only on 8 bit images.

 

Since this is a Photoshop question (not Photoshop for Mobile) I'll move this to the correct forum.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 05, 2021 Mar 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Arlette5FE2 ,

 

I'm with @Michael J. Hoffman on this one. You're probably in 16-bit mode.

 

This post should prove useful. https://www.tipsquirrel.com/solving-common-photoshop-problemsgreyed-out-filters/

 

Good luck

mj

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines