This happens when I try to use Liquify Filter....

Community Beginner ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot (8).pngScreenshot (9).png

Views

70

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Let me move this to the Photoshop forum for you, which is the appropriate forum for your question.

The Using the Community forum is for help in using the Adobe Support Community forums, not for help with specific programs. Product questions should be posted in the associated product community.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Oh, sorry I haven't yet understood  

how it works...

Thanks. 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Is »Show Image« checked? 

Is »Show Backdrop« unchecked? 

Does turning off »Use Graphics Processor« in the Performance Preferences (Photoshop > Preferences > Performance > Graphic Processor Settings) and restarting Photoshop have any bearing on the issue? 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, 

sorry, I didn't understand very well, what do you mean. 

When I try to apply the filter at the layer, PS doesn't show me the image of the layer but only the grey background and I can't work. 

 

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

• Does turning off »Use Graphics Processor« in the Performance Preferences (Photoshop > Preferences > Performance > Graphic Processor Settings) and restarting Photoshop have any bearing on the issue? 

 

• Which settings did you set these features to? 

Screenshot 2021-02-19 at 15.10.12.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 20, 2021 Feb 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, 

thank you for your answer.

Unfortunately yesterday my pc died and I wasn't able to try to follow your instructions.

I am buying a new pc asap and then I will try to sort out this issue. 

 Bye for now, have a nice day 

 

Eleonora

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines